Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Батак

Назив помеѓу другари. Дружбата ја нарекуваат батачење.

-Кај си бе, батак? -Оо еве бе батачиште едно.

7

Случајни записи:

Фацата твоја!

Фсдфасдас

Курава (Кураба)