Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да ти расти бамјата

Фраза со која на соговорникот му се посакуваат благодети и бериќет во знак на благодарност.

Ти ја пратив играва на Стим... - Да ти расти бамјата!

6

Случајни записи:

Тури му куро

Голубар

Мој, мој, преку мој