Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Забушант

Лице за кое се мисли дека во одредено време исполнува одредена зададена задача, додека истото се занимава со тотално различна и небита дејност која временски се поклопува со времето потребно за исполнување на зададената задача. Овие лица обично имаат најмногу идеи за тоа како треба да биде решен одреден проблем.

7

Случајни записи:

Гагатор

Диќ

Трансгресивец