Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не се Калиопи

Смирување на напната ситуација; Фраза со која се сака да се смири изнервираниот соговорник

Батка, ај не се Калиопи многу ...

2

Случајни записи:

Дудук

Пичка

Да ти расти бамјата