Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пичка у гз

Кога си толку напиздан што почнуваш да пцуеш пред пцовката да ти се оформи во глава.

-Брат, си го паднал испитот. -ПИЧКА У ГЗ!

6

Случајни записи:

Токмак

Цепидлачење

Шо ги ебам, ќе ги сечам