Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Катаклинкер

Фраза која се користи при намерно омаловажување на соговорникот при што тој не е свесен за тоа; Служи за потсмев на дудуци

Катаклинкерот го ставаш во сцинцилаторот - и готово!

3

Случајни записи:

Муфте

Забезекнат

Милко