Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Јаз'г

1. Се употребува неколку секудни по сознанието дека работата е веќе сјебана, не ја бива. Поискусните ја додаваат придавката “Пу“ пред овој збор. 2. Кога сакаш да дадеш до знаење колку си револтиран/а.

- Види го ама е глуп, ќе му падне послужавникот....Пу јаз'г !- Шо направивте бе, лебот пак поскап, а? Јаз'г !!!- Абе ни срам ни перде немаш!!! Абе јаз'г !

3

Случајни записи:

Јапајанка

Мустра / Чанта

Ти го крсти оно прди