Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Клапатар

Некој шо ништо не прави по цел ден. Потекло: Струмица

Пример 1: Ебатти клапатаро. Пример 2: Тај по цел ден клапа јајца.

3

Случајни записи:

Пазач

Пaлaфурдијa

Мавање четка