Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Смотан

Тоа ти е нешто приближно на глуп.

Како можеше да не ја залапаш девојката? Еј значи многу си смотан!

2

Случајни записи:

Јапанска застава

У уста те ебам

Шипки варени