Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Позер

Човек што се преправа дека е нешто што очигледно не е.

Види го позерон, се прае Star Trek фан, а прашува во која сезона се појавува Чубака.

11

Случајни записи:

Солзирање

Баџо

Вргљење очи