Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пациент

Личност која не се соодвествува со друштвото или не присутен во некоја тешка дебата меѓу присутните или пак не доволно е способен да некоја физичка активност.

Остај го бе тој, пациент е...

1

Случајни записи:

Жими куров

Ја ја ебам, она ми го пуши

Ничкум