Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ружа

Термин кој се користи во Скопје и е идентичен на девојка

Вечер ќе бидеш со Ружа (девојка) ?Да брат јебига друг пат ќе излезам со другари...

2

Случајни записи:

Кондиција

Тасе

Пазач