Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Цреп

Термин кој значи висока и приглупа личност

Види го оној црепот неможе да се снајде со обврските

3

Случајни записи:

Дремка

Чеша ја кикиритката (штипски)

Чикија