Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мамти ли а палиш?

Кога некој влегол во место (или ситуација) и заглавил. Потекло: Гевгелија

Шо си са напикал уф бунарут, мамти ли а палиш тамка?

3

Случајни записи:

Ти го крсти оно прди

Кези

Хорсајла