Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Феги

Термин кој се користи кога се обраќаш на другар, кој е под силно влијание на неговата девојка/сопруга

- Брат ај бе дојди да гледаме фудбал вечер ?- Не можам брат, имам обврски...- Не биди Феги, сега

5

Случајни записи:

Леш

Да се јавам на мобилен

Експертутка