Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Сибир/Камчатка

Опис на времето надвор во зимно време. (обично проследен со пцовка)

Надвор е Сибир/Камчатка нек си ибе мамата.

2

Случајни записи:

Све у курац

Онади

Шо мајка ти?