Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пуфла

Битолски израз за „крената“/надмена а поприлично неителигентна девојка. Нема машка верзија. Може да има множина.

Але кај оние пуфлите ќе ојш?

12

Случајни записи:

Те боли кур у гз

Радодајка

Иде Дунав