Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ремпере

Објаснување на состојба по примена на сериозна деструктивна акција. Понекогаш има и позитивна конотација, особено при коитални активности. Западни дијалектики.

Ремпере ги напрајв на кантер. Сношти брат ремпере ме напрај другарка ти!

6

Случајни записи:

Oпaрaк

Кокошка

Неам гз