Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фрфљо

Личност која има исклучителни тешкотии во комуникацијата, најчесто од раѓање.

2

Случајни записи:

Кур ми е, двор ми е

Мајчето му го расплака

Синкир