Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Цепидлачење

Кога се фаќа некој за секоја ситница или детаљ. Кога некој го тупи.

10

Случајни записи:

Мексичко плава

Глодар

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е