Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дуфтај

Збор кој е синоним кој го заменува зборот спие или сонува

Убаво дуфтај (сонувај) дечко/девојко

4

Случајни записи:

Триста чуда

Комбинација

Кур се тресе, пичка се таласа