Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ајкурка

Синоним за распуштеница односно неморална девојка. (Битолски)

Кај одиш толку касно ко некоја ајкурка?

4

Случајни записи:

Го спаковаа

Крмак

Ти го крсти оно прди