Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шипки варени

Фраза која се користи за саркастично одрекување со потврдна реченица. Обично се користи при одговор на прашање, кое говорникот го поставува сам на себе, или при негирање на претходен даден исказ.

Остана топла вода во бојлерот? Остана, шипки варени!

6

Случајни записи:

Клен

Началниче

Мифка