Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Потон

Староскопска замена за подрум

Иди в потон доеси бокал вино.

1

Случајни записи:

Шо ги ебам, ќе ги сечам

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е

Успич