Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Гуска

Кратко појаснување за женска особа која има низок коефициент на интелегенција или необразована...

Ја виде ли како не знаеше да бекне ни збор.. гуска (види и кокошка)

0

Случајни записи:

Прокурца(в)

Тошо

Мрмунда