Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кокошка

Компарација за нај низок интелект кај женските особи, ама воедно и немарлива личност

Брат, глупа е како кокошка... (види и гуска)

0

Случајни записи:

Бооооо

Вадење од шарки

Да ги однесам децата у школо