Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Зуска

Претежно во источниот дел од македонија се користи терминот ЗУСКА како замена за џамлија. иако џамлиите више не се составен дел во игрите на младите.

1

Случајни записи:

Семки-кикири

Дрцливост

Шема