Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Иглени уши

Изглени уши се употребува како термин кога нешто ЕДВАЈ СЕ ЗАВРШИЛО, а воедно морало и да биде многу прецизно и без грешки... колку за да се знае изворно, терминот иглени уши всушност се нарекува дупката на иглата,кај што поминува конецот, па затоа и целиот термин е ПРОТИЊАЊЕ НИЗ ИГЛЕНИ УШИ...

Не те собира таму да пројдеш со колата, исто како низ иглени уши да проаѓаш...

0

Случајни записи:

Апансас

Друже

Глупи сте