Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Гипс - картон

Се употребува за опис на прекумерна конзумација на опојни средства.

Не можам више, се направив гипс-картон!

0

Случајни записи:

Да фрлам еден кур

Шо кој кур

Удолу