Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дудла

Вистински израз: сад од кој се пие вода. Жаргон: Тотален и сигурен неуспех, пад, банкрот.

- Ако паднам на поправен, ќе го дудлам.- Ги дадов сите пари у кладилиница. Ако не добијам, го дудлам, брат.

1

Случајни записи:

Некни

Тасма

Усвет