Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Сигурна карта

Карта која може да се извлече со голема доза на сигурност. Означува сигурност на губитници. Тоа е риба која со голема веројатност можеш да ја имаш, зашто кај друга немаш шанса. Или другар од детство, кој не се одвојува од тебе и те гуши со години, па ако немаш со кого да излезеш тој е сигурна крата.

- Брат, оди пред МКЦ, оние шо стојат се ружни, ама играш на сигурна карта.

1

Случајни записи:

Штраф

Курало

Фиш