Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Го ебавме ежот

Се наслутува голема беља.

- Пред граница сме. Дај ги пасошите. Го ебавме ежот. Ги заборавив.

4

Случајни записи:

Ќе си го прашам куров

Главата у бонус

Клапчо