Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Палење патики

Исказ кој кажува намера за скоро и брзо напуштање на актуелната локација? Битолски.

- Идиш бе?- Сеа бе, палам патиките и идам!

6

Случајни записи:

Сачекуша

Не го обесуј

Шоп