Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Серко

Лице од машки пол со дискутабилна цврстина на карактерот. Човек кој знае да изневери, уцвика, да вети и не исполни. Многу често Серкото за себе во јавноста гради сосема спротивна слика од она каков во суштина е. Женски пандан е поимот Смрдла.

- А бе не ми се верува, пак чист зицер утна од 6 метри!!! Цела утакмица е труп. А на прес се фалеше ќе дадел се од себе...- Ај батали го, Серко обичен.

2

Случајни записи:

Тасе

Оноди

Солзирање