Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џрџори

Архаичен термин употребуван од баба ми кога треба да ја затвориш чешмата да не тече

Саше не ја оставај чешмата да џрџори!

0

Случајни записи:

Абдал

Жур-бур

Дреме као бува на кур