Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Смрдла

Женски пандан на машкиот Серко. Смрдлата има многу високо мислење за себе наспроти реалните квалитети и лични карактеристики (за кои се сите свесни, ама таа не е свесна за тоа). Смрдлата нема способност да сработи ништо посложено или одговорно и речиси секогаш ќе ја "упрска" работата. Смрдлата е по дефиниција "напувана".

- Шо дремеш бе брат надвор, шо не влагате у сала?- А бе неам карта, не купив пошто Ѓоргина рече ќе најдела гратиси, ги знаела сите у Авалон... и сеа "ручки од тупан" - ни гратиси, ни на каса има да се купи.- Ај па и ти, од неа чекаш... Смрдла!

4

Случајни записи:

Кекец

Пемпере

Батак