Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Напуван/а

Нема врска со непријатен мирис. Напуваната личност е самобендисана и навистина мисли дека има кој-знае-какви квалитети и способности. Не забележува дека сите ја имаат "прочитано".

-Ѓоргина не доаѓа вечер у кубанскиот на кеј...не можела да слуша гласна музика.- Пфффф, напувана. Дома од кај неа само шабанарија цепа.

3

Случајни записи:

Онади

Затвор

Соба