Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Виткање стакло

Битолски израз за омаловажување на некое дејство и/или лице.

- Виде шо напрајв брат?- Е шо напрај, џам свитка...

6

Случајни записи:

Алкaр, Алкaрче

Лабаво

Гоце од работа