Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

На леш

На готово, без работа, без напор, лешперски.Одлика на мрзи и готовани кои цел живот го поминуваат како хиени. Чекаат друг нешто за ниц да одработи и тие да ќарат се или барем остатоците.

2

Случајни записи:

Токмак

Затвор

Голем кур