Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е

Објаснување за опстојување на некоја личност на позиција за која нема свои квалитети и се „шлепува“ на авторитетот на некој свој близок.

- Ах мајко мила, да не му е Киро брат, ни на клупа Раул нема да го стави, а не капитен да биде....ако, нема врска, ајде сега цела сала:ФИЛИП ДА ВЛЕЗЕ, ФИЛИП ДА ВЛЕЗЕ!!!

2

Случајни записи:

Шиткач

Колешка

Кур