Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Брат

Скопски термин со кој му се обраќаш на секој машки и женски лик со кој добро стоиш, освен на вистинскиот брат

Елена, кај си бе брат, шо праиш, како е? Еве бе Билјана брат, нишо...лабаво...

7

Случајни записи:

Шемизе

Си ги зеде дрвата

Фиромјанин