Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џ'м'д'мче

Нешто за наметнување, тенко палтенце. (старовелешки)

Без џ'м'д'мче да не си излегол!

1

Случајни записи:

Специјалка

Цепо

Да ги однесам децата у школо