Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фраер

Машки лик со јаки карактеристики на карактерот според стандардите на определено место и средина (маало, улица, село, град, дури и корзо) во определено време (у мое време, у наше време, у твое/нивно време). Фраерот е храбар, справедлив, умерен мачо, умерено (најчесто прикриено) чувствителен и на свој начин харизматичен. Годините ништо не им можат на вистинските фраери.

Ако ти треба пример за фраер, сигурно е дека: ти не си фраер; нема да препознаеш фраер.

4

Случајни записи:

Муфте

Чао мала фешн ТВ

Мадe