Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Поти

Скопски жаргон кој означува ми досадува (ми досаѓа) (ме напиња)

Брат ме поти девојка ми сака да дојде ќај мене нема да можам да излезам вечер

6

Случајни записи:

Онли Гад кен џаџ ми

Фронтендаш

Долга магарица