Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Партали

Се користи за нешто што е многу добро и јако.

-Нована песна на Бијонсе е партали.

4

Случајни записи:

(У)цвика, Цвикање

Дреме као бува на кур

Неам гз