Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пеер

Некоја си извитоперена форма од зборот педер. Најчесто користена помеѓу две личности кои добро се познаваат. Се почесто се користи и помеѓу припадниците на понежниот пол.

Пеер дај бе не биди таков/ва.

3

Случајни записи:

Некни

Му

Шо кој кур