Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џордан

Назив под кој се води новозапознаена личност додека не и се научи името.

Дечко.... Џордан, дај една цигара

1

Случајни записи:

Мa

Не биди најлуд, луд

Џ'м'д'мче