Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дојде к'т

Без излез, тесно.

Му дојде к'т и ме побара. Шо паничиш? Не е до толку к'т дојдено.

0

Случајни записи:

Драпај си мео(т)

Онаквото

...ко кур