Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Алување

Кога се алуваш, значи не знаеш каде ти е главата. Одење во болници, замарање со лекари, обично во таков контекст.

Баба ми ми вика: „Пази да не си ја отчукаш главата, па после сите ќе се алуваме“.

0

Случајни записи:

Буљаш

Шлаач, шлаење

Зихер