Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кокошка се занесуе!

Станува збор за кокошка за која што цело време мислиш дека е заљубена во тебе и на крајот у знак пажња ти добиваш ладен туш.

Батка нели те сака оваа бе? Остај ја бе кокошка се занесуе!

2

Случајни записи:

Бричикур Стефанов

Прцање

Е, ре?